Ad
< terug

Schepers nieuwe voorzitter Atletiek evenementen Hilversum

17 mei 2017 (0 reacties)

Arno Scheepers is met ingang van 9 mei de nieuwe voorzitter van Stichting Atletiek Evenementen Hilversum, de organisatie achter de Hilversum Cityrun en de Yakult Ladies Run. Scheepers volgt Jacques van Rooijen op, voorzitter sinds 2012 maar al vanaf 2001 betrokken bij het hardloopevenement.

Scheepers (35), is geen onbekende in Hilversum. Hij heeft acht jaar in Hilversum gewoond en is in die periode ruim zes jaar gemeenteraadslid voor de VVD geweest.
Daarnaast is hij zelf een enthousiast amateurhardloper die regelmatig aan wedstrijden deelneemt, waaronder vijf keer aan de Hilversum Cityrun. Scheepers: “Ik vind het een enorme eer om Jacques, die zo veel voor de Cityrun heeft betekend, op te volgen en zo onderdeel te worden van dit geweldige evenement. De Cityrun combineert Hilversum met hardlopen, veel mooier wordt het niet hoor!”

De nieuwe voorzitter ziet veel kansen voor de toekomst van de Cityrun: “De Cityrun is het grootste hardloop evenement van ’t Gooi en omstreken. Het enthousiasme en de professionaliteit van de vele vrijwilligers en de organisatie hebben van dit hardloopevenement echt een begrip gemaakt. Ieder jaar trekt dit zo’n 10.000 lopers. Tegelijk zie je dat er veel concurrentie is tussen hardloopevenementen. Je kunt als loper elk weekend uit meerderde wedstrijden kiezen. Het is een mooie uitdaging te onderzoeken hoe we aantrekkelijk kunnen blijven en nog meer lopers naar Hilversum kunnen halen!”

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd