< terug

Garmin vivofit 4 verkrijgbaar

8 januari 2018 (0 reacties)

Garmin maakt bekend dat in Nederland officieel de vivofit 4 verkrijgbaar is. De vivofit 4 is een activity-tracker met een batterijduur van ruim 1 jaar en is direct verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 80 euro.

De vívofit 4 activiteiten-tracker houdt uw voortgang 24/7 bij zonder dat u nog een oplaadkabel nodig hebt, dankzij de batterijduur van meer dan een jaar. U kunt het toestel ook dragen tijdens het zwemmen en onder de douche en het altijd ingeschakelde kleurenscherm is helder en duidelijk afleesbaar, zelfs in zonlicht. Laat uw persoonlijkheid zien en pas het scherm aan met kleurenthema’s, watch faces en teksten, of door het bandje te wisselen met een ander bandje. Accessoirebanden zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen.

Gemak aan uw pols
Met vívofit 4 bieden wij u diverse nieuwe tools die uw leven nog iets gemakkelijker maken. Gebruik de weerwidget voor een snelle, geïllustreerde dagelijkse weersverwachting. Stel een alarm in de app in dat op uw toestel afgaat, of stel zelfs een afteltimer op uw pols in die u eraan herinnert wanneer het tijd is om de oven uit te zetten. Bent u uw telefoon kwijt? Daarbij kan vívofit 4 u ook helpen.

Ga bewegen en maak het uzelf gemakkelijk
U hoeft uw activiteitentimer niet meer handmatig te starten en te stoppen — Move IQ houdt u in de gaten. De app legt uw activiteiten automatisch vast en classificeert die, bijvoorbeeld als wandelen, hardlopen of cross-training. Voor wandelen en hardlopen kan het toestel zelfs automatisch een activiteitentimer starten. Bekijk de vastgelegde gegevens later op Garmin Connect.

Persoonlijke activity tracking en motivatie
vívofit 4 inspireert u om in beweging te komen. Het toestel houdt niet alleen uw stappen, afstand, verbrande calorieën en slaap bij, maar ook perioden van inactiviteit. Een rode bewegingsbalk herinnert u eraan wanneer u te lang hebt stilgezeten. Hef de melding op door een paar minuten te gaan wandelen. vívofit 4 verzamelt zelfs informatie over uw huidige activiteitenniveau en wijst vervolgens een haalbaar dagelijks stappendoel toe. Als u uw mijlpalen bereikt, past het toestel uw doel voor de volgende dag aan en leidt u zo geleidelijk in de richting van een gezondere levensstijl.

Lees hier verder

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *