Ad
< terug

Abdi Nageeye als enige Nederlander in nieuw marathonteam (video)

Nageeye denkt met het nieuwe team een laatste belangrijke stap in zijn carrière te kunnen maken. Tijdens de marathon van Rotterdam wil hij als eerste Nederlander onder de 2.10 .”Ik voel me alsof ik zondag voor het eerst ga lopen. Mensen denken altijd dat de marathon een individuele sport is maar het is een teamsport. Als ik 30 kilometer train in Ethiopië, dan kan ik dat echt niet in mijn eentje doen.”

6 april 2017 (0 reacties)

Nageeye denkt met het nieuwe team een laatste belangrijke stap in zijn carrière te kunnen maken. Tijdens de marathon van Rotterdam wil hij als eerste Nederlander onder de 2.10 ."Ik voel me alsof ik zondag voor het eerst ga lopen. Mensen denken altijd dat de marathon een individuele sport is maar het is een teamsport. Als ik 30 kilometer train in Ethiopië, dan kan ik dat echt niet in mijn eentje doen."

Lees hier verder en bekijk de video

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *