Ad
< terug

De belangrijkste zes voordelen van een loopband

11 oktober 2017 (0 reacties)

Schermafbeelding Youtube

In de zomermaanden was je misschien goed op dreef, maar dan komen plotseling de gure maanden eraan. Storm en regen sturen je hardloopschema in de war. Dwing je jezelf tot een ochtendsprintje, of wordt het toch tijd voor een loopband? Dit zijn de zes belangrijkste voordelen van een hardloopband.

1. Geen excuses meer!
Met een loopband heb je geen excuses meer. Of het buiten nu sneeuwt of spiegelglad is, jij kunt gewoon je dagelijkse kilometers maken.

2. Veilig en ontspannen hardlopen
Waag je je door de stadse drukte, dan moet je voortdurend uitkijken voor verkeer, rode stoplichten en wegafzettingen. Bij een loopband is dat niet nodig. Je kunt ongestoord muziek luisteren of ondertussen je favoriete tv-programma bekijken.

3. Daag jezelf uit
Zoek je wat uitdaging tijdens het sporten? Ook daarvoor is de elektrische band de perfecte oplossing. Verhoog je snelheid en gooi dat tempo maar omhoog. Ook de afstand heb je helemaal in eigen hand.

4. Nooit meer ver van huis
Hardlopen in de vrije natuur kan ontspannend zijn. Lekker even je verstand op nul en de wind door je haren laten waaien. Maar wat als je halverwege je traject al last krijgt van een pijnlijke milt, of als je een spoedtelefoontje binnenkrijgt van je baas? Dan kan het nog wel even duren voordat je thuis bent. Daar heb je met een lopende band geen last meer van. Zet gewoon de band af en ga een andere keer verder. Dat is toch ook wel een van de mooiste voordelen van fitness-apparaten bij je thuis!

5. Nooit meer je huissleutel vergeten
Sportkleding heeft vaak weinig zakken, en voor zover die er al zijn, zijn ze vaak ondiep. Waar laat je dus je sleutels, je smartphone, je reflecterende kleding en je stopwatch? Met een band ben je helemaal vrij om te gaan. Geen overtollige bagage of vergeten sleutels meer.

6. Onbeperkt hoogtemeters maken
Wil je buiten hoogtemeters kunnen maken, dan zul je toch al snel naar de Ardennen moeten rijden. Met een lopende band kun je jezelf dat ritje gerust besparen. Stel het stijgingspercentage in en overtref jezelf!

(Advertorial)

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *