Ad
< terug

Eindhoven kleurt opnieuw roze op 10 juni

14 februari 2018 (0 reacties)

Dit jaar vindt Ladiesrun Eindhoven voor de zesde keer plaats vanuit Strijp-S, de bruisende hotspot van Eindhoven. Op zondag 10 juni zullen wederom duizenden roze geklede hardloopsters aan de start staan van dit sportieve evenement.

Zeer afwisselend parcours
Deelneemsters kunnen kiezen uit de afstanden: 5 km, 7,5 km of 10 km. De verschillende routes voeren onder andere door het creatieve en culturele hart van Eindhoven; Strijp-S, het Philips de Jongh wandelpark en over Strijp-T, het nieuw te ontwikkelen ‘Innovation District’ van Eindhoven. Diverse bandjes en een DJ zorgen op de route voor muzikaal vermaak. Na afloop kunnen deelneemsters gezamenlijk genieten van een welverdiend hapje en drankje.

Pink Ribbon
Evenals voorgaande jaren is stichting Pink Ribbon het goede doel van Ladiesrun Eindhoven. Vorig jaar ontving Pink Ribbon een fantastisch bedrag van € 19.997. De opbrengsten van Ladiesrun Eindhoven gaan naar onderzoeken en projecten gericht op het verbeteren van de behandeling, nazorg en de langetermijneffecten van borstkanker.

Inschrijven
De inschrijving is vanaf vandaag geopend. Dames die zich op Valentijnsdag inschrijven maken kans op een van de hotelarrangementen voor 2 personen, zodat zij er samen een gezellig ladiesrun weekend van kunnen maken. Inschrijven kan via www.ladiesruneindhoven.nl

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *