Ad
< terug

Eliud Kipchoge: “Ik ben ergens gekomen, waar nog nooit iemand was geweest’

12 mei 2017 (0 reacties)

Eliud Kipchoge is ’s werelds beste marathonloper. Hij liet zien dat in de nabije toekomst een tijd onder de twee uur op de 42,195 kilometer mogelijk moet zijn. Drie dagen na zijn 2.00.25 in Monza sprak AD Sport­wereld de Keniaan, bijgenaamd De Filosoof.

Tijdens de marathon denk ik aan mijn drie kinderen of mooie herinneringen in mijn leven. Dat is één van mijn manieren om de pijn naar de achtergrond te krijgen
Langzaam, maar met een glimlach, daalt hij de trap af. De korte wandeling naar het bos voor een serie foto’s is al even ontspannen.

Lees hier verder

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *