Ad
< terug

Gert Jan Wassink “Ik sta elke dag op met de Olympische marathon in mijn hoofd” (video)

13 september 2017 (0 reacties)

De marathon is het meest magische wat ik als atleet heb meegemaakt aldus Gert Jan Wassink.Hij gaat in oktober van start in de Amsterdam mararathon. Ik ga er onbevangen in en heb het idee dat ik er goed voorsta.Met twee hazen Dennis Licht en Luc Schouten heb ik twee atleten bij me die mij heel goed kennen”. Wassink wil zich nog aanzienlijk verbeteren in de marathon. Ik heb best veel tegenslagen gehad maar ga daar goed mee om. IK spreek ambities uit en het laat mij koud wat anderen daarvan vinden. Ik ga er voor”. Luister naar een gesprek met een ambitieuze topsporter.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *