Ad
< terug

Ghafoor ik ben in de vorm van mijn leven

18 februari 2018 (0 reacties)

AMSTERDAM – APELDOORN Madiea Ghafoor heeft bij het NK atletiek indoor een toptijd neergezet op de 400 meter. De atlete van het Amsterdamse Phanos liep een tijd van 52,21. een dik persoonlijk record. Dat is bovendien de tweede tijd ooit gelopen door een Nederlandse. Nicky van Leuveren bleef als tweede net boven de WK-limiet met 53,27. Laura de Witte werd derde in 53,63.

Lees hier verder

Ghafoor verklaarde na afloop dat ze in de vorm van haar leven is. Ze traint nu met Rana Reider en is daar zeer tevreden over.Ik heb een strenge trainer nodig en een groep met professionele atleten. De sprint gaat al goed maar d de vierhonderd was ik wel heel tevreden over.De serie was nog niet goed maar de finale ging prima. Het wordt nu in Birmingham mijn eerste WK en daar wil ik knallen.In het buitenseizoen wil ik misschien wel wat wisselen met de 200 mtr maar de 400 blijf mijn hoofddoel.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *