Ad
< terug

Indrukwekkende prestatie Alina Reh en Konstanze Klosterhalfen

10 december 2017 (0 reacties)

De Duitse dames neo-senioren maakten vandaag indruk bij het EK cross in Samorin. De Duitse atletes Alina Reh en Konstanze Klosterhalfen wonnen goud en zilver. Het Duitse team behaalde zilver.

Het talentvolle tweetal Alina Reh (SSV Ulm 1846) en Konstanze Klosterhalfen (TSV Bayer 04 Leverkusen) liepen vanaf de start het complete peloton uit elkaar. Beide liepen kop over kop en zorgden voor een prachtige finale. Al tijdens de wedstrijd bleek dat Reh de sterkste was en moest de tweevoudige junioren Europees kampioene Klosterhalfen alles geven om in haar spoor te blijven.Het verschil was uiteindelijk drie tellen in het voordeel van Reh
Het plan was ook om gelijk het tempo hoog te houden met de sterke wind op het parcours. Ik kan op deze omloop (paardenrenbaan) beter tegen de wind lopen dan Konstanze aldus Reh. Zaak was het de Engelse Jesscia Judd op achterstand te zetten.Konstanze liep sterk ze kwam steeds terug. Ik was nooit zeker van de winst aldus Reh. Alina is een lange afstandsloopster en dus in het voordeel vandaag. Zelf ben ik erg tevreden met het zilver aldus Klosterhalfen. Ik had ook verwacht dat we de wedstrijd zouden maken.Jessica Judd werd derde in de eindrangschikking.Jasmijn Lau werd vierde in het klassement en leverde daarmee de beste prestatie van het Nederlandse team.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *