Ad
< terug

Nieuwe parcoursen Marikenloop at the park bekend

De parcoursen van de nieuwe Marikenloop at the park op zondag 21 mei zijn bekend. De start en finish van alle afstanden vinden plaats in Park Brakkenstein. In Park Brakkenstein bevindt zich ook het festivalterrein met shopping zone, workshops zoals bootcamp en yoga, foodtrucks en een groot muziekpodium. Alle routes gaan door de wijk Brakkenstein en voor het grootste gedeelte door bosgebied Heumensoord.

19 april 2017 (0 reacties)

Bekijk hier het parcours

Nijmegen – De parcoursen van de nieuwe Marikenloop at the park op zondag 21 mei zijn bekend. De start en finish van alle afstanden vinden plaats in Park Brakkenstein. In Park Brakkenstein bevindt zich ook het festivalterrein met shopping zone, workshops zoals bootcamp en yoga, foodtrucks en een groot muziekpodium. Alle routes gaan door de wijk Brakkenstein en voor het grootste gedeelte door bosgebied Heumensoord.
|

Nieuw concept

De 15e Marikenloop is geheel vernieuwd en verplaatst naar Park Brakkenstein. Hier wordt naast de finish een groot festivalterrein opgebouwd, waar deelneemsters voor en na hun wedstrijd meer kunnen dan alleen hardlopen. Hiermee is de Marikenloop at the park aantrekkelijk voor alle sportieve dames. Deelneemsters kunnen aan diverse sportieve workshops meedoen, nieuwe sporten uitproberen, bij de diverse foodtrucks eten en drinken en hun prestatie vieren bij het grote podium. Binnenkort wordt bekend gemaakt wie tijdens de Marikenloop at the park gaat optreden.
 

Nieuwe afstand

Niet alleen het festivalterrein is vernieuwd, maar als gevolg van de veranderde locatie de parcoursen ook. De Marikenloop at the park kent dit jaar naast een 5 en 10 kilometer, ook een 7,5 kilometer. Op de route van deze nieuwe afstand komen de deelneemsters voor een bijzondere keuze te staan: zij kunnen halverwege kiezen voor een moeilijke of makkelijke lus van ruim 100 meter. Het zwaardere gedeelte wordt opgeluisterd door muziek. Het is de eerste keer dat Marikenloopsters zelf onderweg kunnen kiezen tussen twee verschillende routes.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *