Ad
< terug

Pfixx Solar Montferland Run opent inschrijving

2 september 2017 (0 reacties)

De inschrijving voor de Pfixx Solar Montferland Run is geopend! 

De najaar klassieker over 15 kilometer, die je beslist een keer gelopen moet hebben, vindt plaats op zondag 3 december. Deze wegwedstrijd voor de beginnende én ervaren loper slingert door het heuvelachtige, bosrijke Montferland. De start ligt in het pittoreske ’s-Heerenberg nabij Huis Bergh. Daarna vervolgen de lopers hun weg door de dorpjes Stokkum, Beek en Zeddam, om uiteindelijk in het centrum van ’s-Heerenberg te finishen.

De Pfixx Solar Montferland Run wordt jaarlijks enthousiast beleefd door ruim 4000 recreatieve hardlopers en vele toeschouwers. Elk jaar staan er absolute wereldtoppers aan de start, zoals in het verleden Haile Gebrselassie en Paula Radcliffe.
Naast de 15 kilometer wordt de Kab Midi Run gelopen over afstand van 7,5 kilometer. Deze loop kent een puur recreatief karakter.
Inschrijving is mogelijk tot en met 15 november of tot dat het limiet van het maximaal aantal inschrijvers is bereikt.

De belangstelling voor zowel de 15 kilometer Pfixx Solar Montferland Run en de 7,5 kilometer Kab Midi Run was vorig jaar zo groot, dat beide onderdelen wederom bij de voorinschrijving vol zaten.

Er zal daarom voor beide afstanden geen na-inschrijving plaatsvinden. Een ieder die verzekerd wil zijn van een startbewijs dient zich tijdig in te schrijven!

 

Deelnemers (6 t/m 14 jaar) aan De Gelderlander Jeugdlopen kunnen zich vanaf 15 oktober inschrijven. Er wordt gelopen over een afstand van 1 kilometer en in 5 leeftijdscategorieën. Voor deze afstand is na-inschrijving op 3 december wel mogelijk.

 

Clinics

Dit jaar zal voor het eerst in een traject van 10 weken in clinics voor beginnende en gevorderde lopers samen met Run2Day Arnhem/Nijmegen specifiek worden getraind richting de Montferland Run. Elke week staat er tevens een hardloop gerelateerd onderwerp centraal.

Samen met een coach én medelopers wordt er getraind voor een persoonlijke doel. Of het nu de eerste Montferland Run wordt of het verbeteren van een persoonlijk record, plezier staat voorop.

De trainingen starten op zaterdagochtend 16 september in Beek en in Arnhem. Meer informatie over de clinics en inschrijven hiervoor is te vinden op de site van Run2Day Arnhem, onder de button clinics.

 

Inschrijven voor deelname aan de 15 km Montferland Run of de 7,5 km Kab Midi Run kan via www.montferlandrun.nl

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *