Ad
< terug

Spectaculaire Night Run voor het eerst in Den Bosch

24 augustus 2017 (0 reacties)

Op zaterdagavond 18 november vindt de eerste Den Bosch Night Run plaats. De Den Bosch Night Run is een avontuurlijke loopbelevenis in het donker. Het decor van dit nieuwe loopevenement is de Pettelaarse Schans en het natuurgebied ‘Het Bossche Broek’.

Zodra de zon onder is en het donker wordt, lopen de deelnemers een parcours van ca. 6 km dat start vanaf het schiereiland in de vorm van een vijfpuntige ster. Een unieke belevenis vol spanning en mysterie volgt. Na de loop kunnen deelnemers genieten van geweldige beats tijdens de afterparty.
”‘In de rust en duisternis van het Bossche Broek, met de skyline van ’s-Hertogenbosch op de achtergrond, belooft de Den Bosch Night Run een betoverend mooi, nieuw hardloopevenement te worden. We gaan er alles aan doen om de deelnemers te verrassen met mooie animaties”, aldus Edgar de Veer, projectmanager van de Den Bosch Night Run.
Het nachtelijke loopevenement is al jaren een succes in België. Een Night Run is de ideale mix van sport, fun en spanning. Deelnemers vertrekken, voorzien van een headlight, de duisternis in en worden onderweg verrast door een spetterend muziek, licht- en vuurspektakel.Inschrijven
Inschrijven kan vanaf donderdag 24 augustus– individueel of als groep – via www.denboschnightrun.nl. Deelnemers krijgen een headlight bij inschrijving.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *