Ad
< terug

Valentijnsdag: inschrijving GasTerra Ladiesrun Groningen

13 februari 2018 (0 reacties)

Vanaf 14 februari (Valentijnsdag) kunnen sportieve dames zich weer inschrijven voor de elfde editie van de GasTerra Ladiesrun Groningen die op zondag 10 juni plaatsvindt. Tijdens dit jaarlijks terugkerend evenement voor vrouwen kunnen deelneemsters in actie komen tegen borstkanker door mee te doen aan de 2,5 km, 5 km, 7,5 km of 10 km loop.

Net als vorig jaar zal de Vismarkt weer worden omgebouwd tot Pink Plaza met onder andere een DJ, masseurs en verschillende stands. Vanaf hier starten de verschillende onderdelen waarbij het parcours van de 5 km, 7,5 km en 10 km ook dit jaar weer door het groene Noorderplantsoen voert. “We hebben vorig jaar het parcours aangepast om het evenement nóg leuker te maken voor de deelneemsters en de toeschouwers. En dat is gelukt, want we hebben hier veel positieve reacties op gekregen”, zegt Elske Dijkstra, organisator van de GasTerra Ladiesrun Groningen. Alle afstanden finishen wederom op de Vismarkt.

Nieuw businessrun voor twee personen
Als bedrijf in actie komen tijdens de GasTerra Ladiesrun Groningen kan ook. Speciaal voor bedrijven die met medewerksters of relaties willen lopen, biedt de organisatie de Business Run 5 km aan. Om het nog toegankelijker te maken kunnen bedrijven dit jaar al inschrijven vanaf 2 personen. De eindtijden worden individueel geregistreerd.

Pink Ribbon
Ook tijdens de elfde editie van hét ladiesevent van het Noorden wordt er weer gelopen voor stichting Pink Ribbon. Iedere deelneemster kan bij inschrijving een donatie doen aan Pink Ribbon of ervoor kiezen om op een speciaal actieplatform hun deelname aan de run te laten sponsoren voor dit goede doel. Het door de deelneemsters opgehaalde bedrag voor Pink Ribbon gaat naar onderzoeken en projecten gericht op het verbeteren van de behandeling, nazorg en de langetermijneffecten van borstkanker.

Inschrijven
Inschrijven kan vanaf 14 februari (Valentijnsdag) om 10.00 uur via www.ladiesrungroningen.nl. Iedereen die zich op Valentijnsdag inschrijft, maakt kans op één van de drie cadeaubonnen t.w.v. € 50,- van Runnersworld Groningen.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *