Ad
< terug

‘Vroege vogel’ Melany: ‘Als ik zo vroeg buiten ben, voelt het alsof ik alleen op de wereld ben’

28 augustus 2017 (0 reacties)

De snoozeknop van de wekker gebruikt ‘vroege vogel’ Melany Brunings niet. Zij staat geheel vrijwillig voor dag en dauw op. En dat levert haar veel op!

Melany (45) staat sinds vijf maanden drie keer per week rond kwart over vijf op om te gaan hardlopen. Dat ze dit voor het goede doel doet is een stok achter de deur. “In het begin was het moeilijk. Dan ging de wekker en dacht ik: o nee, wat doe ik mezelf toch aan? Toch snooze ik nooit. Ik ben begonnen met hardlopen voor het goede doel en daarom houd ik het vol. Over een paar maanden doe ik mee aan de Dam tot Damloop.

Lees hier verder

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd