Ad
< terug

Winnaar Londen marathon start in Zwolse halve marathon

Vanochtend heeft de organisatie van de Scania halve marathon Zwolle aangekondigd dat tijdens de 17e editie van dit evenement , te houden op zaterdag 10 juni 2017, de Keniaan Daniel Wanjiru van start zal gaan. Wanjiru schreef afgelopen zondag de marathon van Londen op zijn naam, nadat hij in oktober 2016 ook de marathon van Amsterdam in een nieuw parcoursrecord op zijn naam schreef

25 april 2017 (0 reacties)

Daniel Wanjiru hier in het midden na de winst in de Amsterdam marathon

Zwolle – 25 april 2017 – Vanochtend heeft de organisatie van de Scania halve marathon Zwolle aangekondigd dat tijdens de 17e editie van dit evenement , te houden op zaterdag 10 juni 2017, de Keniaan Daniel Wanjiru van start zal gaan. Wanjiru schreef afgelopen zondag de marathon van Londen op zijn naam, nadat hij in oktober 2016 ook de marathon van Amsterdam in een nieuw parcoursrecord op zijn naam schreef.

Bijkomstigheid is dat Wanjiru zal worden vergezeld door zijn coach Jason Mbote. Mbote, die vorig jaar zijn actieve carriére beiëindigde, staat teboek als ‘Mister Zwolle’ omdat hij deze halve marathon in het verleden vier maal op zijn naam schreef. Wellicht dat de 40-jarige Mbote van start zal gaan in de Masterklasse. Ook de Keniaan Richard Mengich, de afgelopen twee edities winnaar in Zwolle, heeft laten weten zijn titel in Zwolle graag te komen verdedigen. 

© hardloopnieuws.nl

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *