Ad
< terug

Zondag 21 mei: Langedijker Run

17 mei 2017 (0 reacties)

Het aftellen is begonnen, a.s. zondag 21 mei start de vierde editie van de Langedijker Run. Op basis van het aantal inschrijvingen tot heden zal het deelnemersveld dit jaar groter zijn dan vorig jaar. Daarmee zet de ontwikkeling zich door dat de Run zich in een almaar groeiende belangstelling mag verheugen.

Samen tegen kanker
Het is alweer voor het vierde jaar op rij dat Stichting Team Langedijk de Langedijker Run organiseert. Vanuit haar missie Samen tegen kanker wordt met het evenement geld ingezameld voor goede doelen. Deze zetten zich, elk op unieke wijze, in voor een betere kwaliteit van leven voor mensen met kanker. Dit jaar wordt gelopen voor het Hospice in Alkmaar, De Kanjerketting en Stichting Roparun.

Kanjerketting
Maar ook voorafgaand aan de Langedijker Run hebben mensen zich reeds ingezet om deze goede doelen te steunen. Dit geldt bijvoorbeeld voor alle kinderen van basisschool Van Arkel die op 21 april jl. met een sponsorloop maar liefst € 2.500,00 ingezameld hebben. Een fantastisch resultaat waar de leerlingen trots op mogen zijn en wat de lopers a.s. zondag zeker zal inspireren! Wat daarbij ook zal helpen is het aantal artiesten langs de route die met hun muziek zorgen voor een gezellige sfeer en de lopers hopelijk in een flow weten te brengen. Onder andere geven Het Langedijker Koor, Kunst na Arbeid & Apollo, Dweilorkest de Krieltjes, Djembéband Don Dya, DJ John Bes, DJ Daniël & Dennis en zanger/Gitarist Carlos acte de présence.

Deelnemers ontvangen na afloop een leuke herinnering en kunnen onder het genot van een drankje napraten over hun prestaties. Kortom, alle ingrediënten voor een sportieve, sfeervolle en betekenisvolle dag zijn aanwezig.

Inschrijven via de website
Met al deze ontwikkelingen zet Team Langedijk de trend voort waarin de Langedijker Run zich mag verheugen in een almaar groeiende belangstelling. Ook meedoen? Inschrijven kan via www.teamlangedijk.nl en kost €12,50 (G-Run en Kidsrun gratis).

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd