< terug

Bissinghrun Ommen afgelast.Nieuwe datum wordt gezocht

27 juni 2019 (2 reacties)

In verband met de weersverwachtingen voor zaterdag 29 juni gaat helaas de Bissinghrun niet door.Deze mededeling is in een bericht verspreid door de organisatie van de eerste Bissinghrun in Ommen. Onderstaand het bericht van de organisatie

Door de verwachte tropische omstandigheden met temperaturen boven de 30 graden in de avond is het niet verantwoord de wedstrijd door te laten gaan. Wij betreuren dit erg, maar de risico’s op oververhitting zijn te groot.Wij zullen u z.s.m. informeren over een eventuele nieuwe datum of definitieve annulering!

Als organisatie hebben wij besloten dat bij het definitief niet doorgaan van de Makelaar Bouwman Bissinghrun dit jaar het betaalde inschrijfgeld aan u wordt terug overgemaakt.Wij willen alle deelnemers bedanken voor de getoonde interesse en alle sponsoren en vrijwilligers voor hun toezegging en inzet en hopen iedereen bij de eventuele nieuwe datum dit jaar of volgend jaar weer te mogen begroeten!

Reacties

  • Jansen
    6 Op 27
    Verstandig.
  • Bertus van Elburg
    6 Op 30
    Uitstekende oplossing gekozen voor de deelnemers! Geld terug zie je lang niet overal in dit soort situaties! Chapeau voor de organisatie!
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd