< terug

Breda Singelloop wacht nog met inschrijvingen

24 april 2020 (0 reacties)

Het kabinet heeft het evenementen verbod met 3 maanden verlengd tot en met 31 augustus 2020. Dit betekent dat er tot die datum er geen grote evenementen in Nederland georganiseerd mogen worden.

Wat betekent dat voor de Bredase Singelloop?

Wij willen een gezonde levensstijl stimuleren en geven veiligheid en gezondheid altijd de hoogste prioriteit. Tijdens, maar ook buiten ons evenement. En daar handelen we uiteraard ook naar. Ook in Breda en omgeving zijn veel mensen getroffen door de gevolgen van het COVID-19 virus. We leven intens mee met de slachtoffers en hun families. Ook hebben wij diep respect voor de vele zorghelden in en rond Breda. Velen van het staan jaarlijks aan de start zien op de eerste zondag van oktober. We wensen ieder veel sterkte toe. Hou vol!

Nog even geduld …

Na de persconferentie van het kabinet van 21 april hebben wij de nodige vragen ontvangen. Begrijpelijke vragen, zoals:

Gaat de Singelloop dit jaar door?

Dat is nog te vroeg om te zeggen. Uiteraard zijn we al volop bezig met de voorbereidingen voor de 35e editie van de AMGEN Singelloop Breda. Een lustrumeditie die we natuurlijk graag samen met jullie willen vieren. Maar de huidige situatie zet de editie van 2020 natuurlijk in een heel ander daglicht dan we hadden verwacht en gehoopt. Daarom werken wij op dit moment verschillende scenario’s uit en kijken naar de haalbaarheid van de Bredase Singelloop in 2020.

Starten de inschrijvingen op 1 mei zoals altijd?

Nee. Wij hebben besloten om de start van de inschrijvingen voorlopig even uit te stellen. Daarbij wachten we in elk geval tot de volgende aankondiging van het kabinet. Die verwachten we rond 13 mei.

Uiteraard hebben we achter de schermen alles al klaar staan om snel te kunnen starten als daar aanleiding en ruimte voor is!

#AlleenSamenKrijgenWeCoronaKlein

Solidariteit is één van de belangrijkste manieren om goed door deze periode heen te komen. Gelukkig mogen we onder voorwaarden wel lekker blijven hardlopen. Maar hou de voorwaarden wel in de gaten: basisregels blijven ook na 28 april basisregels. Hou dus vol. Blijf alsjeblieft gezond. En pas dus heel goed op jezelf én op je dierbaren.

Samen krijgen we corona klein!

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *