Ad
< terug

Danny Koppelman blijft de loopkeizer van het Lageveld

9 februari 2019 (0 reacties)

Wierden-De vierde wedstrijd van het SNS crosscircuit werd vandaag op het Lageveld (Wierden) gelopen.Zonder helemaal voluit te gaan werd ACO atleet Danny Koppelman de winnaar van de langste afstand op het Lageveld. Ook de vijf kilometer werd beheerst door een ACO atleet . Van Eeken won de wedstrijd bij de mannen en Aline Kootstra bij de dames. Er blies een harde wind over het parcours op het Lageveld. De wedstrijden werden gelopen onder droge omstandigheden.

Na een ronde bestond de kopgroep bij de tien kilometer nog uit vijf atleten. De makkelijk lopende ACO atleet Koppelman bewaarde deze keer de energie voor de laatste omloop. Met een tempoversnelling in de tweede en derde ronde decimeerde Koppelman de kopgroep tot slechts een concurrent voor de dagzege.Rutger op den Dries kon nog enigszins volgen. “Ik heb in de laatste ronde even gas gegeven”, aldus een glunderende Koppelman na afloop. Het werd meteen de beslissing in de wedstrijd. Koppelman won met grote voorsprong de 10.8 km en bleef als vanouds ongeslagen op het Lageveld.Er was een tweede plaats voor Rutger op den Dries en een derde plaats voor Nick Zwienenberg. De leider in het klassement Leon Sanderman werd slechts vijfde in de eindrangschikking. Bij de dames was er de winst voor Sabine Wassink die daarmee goede zaken deed in het klassement van het Crosscircuit van het Oosten.

Bij de vijf kilometer ging de winst ook al naar een ACO atleet. William van Eeken was ongenaakbaar in de twee stormachtige ronden op het Lageveld. Hij klopte gedecideerd Kibrom Hadgu en Luc Beukens.Bij de dames bleef het spannend tot aan de finishlijn. Tweevoudig nationaal indoorkampioene masters Yvonne Meijer maakt het haar ACO clubgenote Aline Kootstra nog erg lastig in de sprint en verloop met nipt verschil de strijd om de winst. Er was een derde plaats voor Deborah Wissink.
De wedstrijden maakten tevens deel uit van de Lageveldcrosscompetitie .

Klik hier voor alle uitslagen

nog enigszins kon volgen. Ik heb in de laatste ronde even gas gegeven aldus een glunderende Koppelman na afloop. Het werd meteen de beslissing in de wedstrijd. Koppelman won met grote voorsprong de 10.8 km en bleef als vanouds ongeslagen op het Lageveld.Er was een tweede plaats voor Rutger op den Dries en een derde plaats voor Nick Zwienenberg. De leider in het klassement Leon Sanderman werd slechts vijfde in de eindrangschikking.
Bij de dames was er de winst voor Sabine Wassink die daarmee goede zaken deed in het klassement van het Crosscircuit van het Oosten.

Bij de vijf kilometer ging de winst ook al naar een ACO atleet. William van Eeken was ongenaakbaar in de twee stormachtige ronden op het Lageveld. Hij klopte gedecideerd Kibrom Hadgu en Luc Beukens.Bij de dames bleef het spannend tot aan de finishlijn. Tweevoudig indoorkampioene masters Yvonne Meijer maakt het haar ACO clubgenote Aline Kootstra nog erg lastig in de sprint en verloop met nipt verschil de strijd om de winst. Er was een derde plaats voor Deborah Wissink.
De wedstrijden maakten tevens deel uit van de Lageveldcrosscompetitie .

Klik hier voor alle uitslagenReacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd