< terug

De atleten van Team4Mijl zijn topfit.

30 juni 2020 (0 reacties)

De atleten van team4Mijl maken ook in deze coronatijd een uitstekende indruk.Zo werden ze het afgelopen weekeinde tijdens de Coronasolorun 3 km eerste in het teamklassement. Het Dagblad van het Noorden zocht coach Eddy Kiemel (49) op.

Topfit
Hij zag zijn atleten in de coronatijd veel minder maar merkte niets van frustratie laat hij in het Dagblad van het Noorden optekenen. Het team met oa de topatleten Thijmen Kupers, Susanne Voorrips, Jacelyn Gruppen en Marit Dopheide zijn topfit aldus Kiemel.Er was een rooster gemaakt zodat hij alle atleten twee keer in de week even zag. Ze trainen altijd veel op de weg dus dat leverde geen problemen op aldus Kiemel in het Dagblad van het Noorden.Nu er weer op de baan getraind kan worden komt er ook weer aandacht voor de snelheidstrainingen. De krachttrainingen zijn ook nog niet opgestart.Het is onduidelijk hoe we de apparaten moeten opstellen aldus Kiemel in het DVN Er zijn ook al wedstrijden gepland lezen we in het interview. De testwedstrijden op Papendal en Utrecht.

Zorgen
Zorgen zijn er wel over de sponsoring. Het team draagt de naam van een van de grootste hardloopwedstrijden in Nederland, de vier Mijl van Groningen.Gaat die wedstrijd niet door dan heeft dat ook gevolgen voor het Team4Mijl

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *