Ad
< terug

Dit is de mooiste dag in mijn leven aldus een dolgelukkige Khalid Choukoud (audio)

7 april 2019 (0 reacties)

Khalid Choukoud maakte vandaag zijn comeback in Rotterdam marathon.Na twee keer uitstappen finishte hij vandaag op de Coolsingel met een tijd van 2.13.41. Dit is mijn mooiste marathon ooit. Na 24 km loop ik helemaal alleen en finish. Ik voelde me zo gelukkig dat ik nu wel weer finish en een geslaagde comeback maak. Nu laat ik zien een echte marathonloper te zijn. Ik put zoveel inspiratie uit de prestaties van Naert en Nageeye.De prestatie van Koen Naert vond ik het meest indrukwekkend. Luister naar een prachtig interview met een gelukkige marathonloper.Dit is de mooiste dag uit mijn leven.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *