Ad
< terug

Drugsdealer Sziget is atleet Roelf B.

12 augustus 2019 (0 reacties)

Gisteren kwam het bericht dat twee Nederlanders zijn opgepakt in Hongarije, op het populaire muziekfestival Sziget.Nu blijkt dat een van hen de Nederlandse sprinter Roelf B zou zijn Dat melden meerdere bronnen uit de atletiekwereld aan de Telegraaf.

De Telegraaf deelt mee dat op beelden die van de arrestatie te zien zijn, de 21-jarige Groninger, samen met een nog onbekende landgenoot is herkend. Het Dagblad van het Noorden weet te melden dat het hier een sprinter uit Stadskanaal betreft.Hij zou vorige maand nog in de finale van de 100 meter op de NK Atletiek hebben gestaan en deed ook mee aan het het Europese Kampioenschap onder 23 jaar in het Zweedse Gävle op de 4×100 meter. De drugs zouden een straatwaarde van 15000 Euro hebben aldus het Dagblad van het Noorden. De Hongaarse politie deelt op haar website mee:

Politiebericht
“Op de avond van 6 augustus 2019 zagen beveiligers twee jonge mensen in de buurt van het Sziget-festival, er waren veel mensen rond hun tent en ze zagen dat iemand geld en een klein pakket overnam, dus informeerden ze de politie.

drugs
Foto Hongaarse politie

Bij de 21-jarige en 22-jarige Nederlandse man werd in hun tent en in hun bagagekluizen een kilo roze drugstabletten , 128 gram marihuana, en 451 plastic flesjes met verdovende middelen aangetroffen.Tevens vond men zakjes voor het uitgeven en distribueren van drugs. De drugs werden in beslag genomen. De twee Nederlanders maakten zelfs prijslijsten voor drugs.”

drugs1
Foto Hongaarse politie

Ophef in de atletiekwereld.
Het is de tweede geruchtmakende zaak in de atletiekwereld. Enkele weken geleden werd bekend dat topatlete Madiea G in een Duitse gevangenis zit vanwege vermeende drugshandel. Ook zij is een sprintster.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *