< terug

FBK Games wil het allemaal anders doen

9 juni 2019 (0 reacties)

Verbazing won het aanvankelijk van acceptatie toen Lissan de Witte werd verzocht tegen een auto te lopen. „Ik dacht: een auto is toch vele malen sneller?

Dat is oneerlijk en geen lol aan. Toen ik begreep dat mijn berekende tijd over 300 meter overeenkwam met die van de solarauto [topsnelheid 110 km/u] over die afstand, zag ik de grap er wel van in. Ik wil overigens wel in de binnenbaan lopen om het risico te vermijden dat de auto uit de bocht vliegt en ik daar het slachtoffer van word. Nee, daar zijn nog geen afspraken over gemaakt, maar dat lijkt me een logisch verzoek, toch?”

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *