Ad
< terug

Gruppen houdt woord in Cascaderun

14 april 2019 (0 reacties)

Hoogeveen – En weer waren het de Kenianen die er met de prijzen vandoor gingen tijdens de Cascaderun. Zowel bij de dames als de heren wisten lopers uit het Afrikaanse land de 5 en 10 mijl te winnen. Dat was niks bijzonders. Wel nieuw was dat de loopwonders die jaar flinke tegenstand kregen van lokale en regionale lopers.

De Kenianen staan er om bekend dat ze super snel van start gaan. Jacelyn Gruppen uit Stuifzand waarschuwde hiervoor toen de spreekstalmeester haar tijdens de warming-up vroeg of ze de Keniaanse atletes ging proberen bij te houden. ‘Ik denk dat ik voor mijn eigen tempo ga. De Kenianen starten altijd snel en ik wil me niet aan het begin in de wedstrijd helemaal kapot lopen.’

Lees hier verder

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *