Ad
< terug

Hinke Schokker:”De 24 uren van Deventer”

3 augustus 2019 (0 reacties)

Het zal drie uur s ’nachts zijn. Ik merk dat ik moe word maar weet door te lopen tot de zon opkomt. Af en toe een pitstop om naar de wc te gaan, maar verder: doorlopen.   Op een gegeven moment merk ik dat ik mijn ogen bijna niet meer open kan houden en ik heb het gevoel dat ik hardlopend in slaap val. ‘Even 10 minuten zitten hoor’, zeg ik tegen de mensen aan de kant, en ik plof neer op een stoel waar vast iemand anders op hoort te zitten. Zodra ik zit, val ik in slaap. ‘Hinke, je hebt 20 minuten geslapen’, hoor ik Ed zeggen. Kak! 20 minuten! 

Lees hier verder

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *