Ad
< terug

Inschrijving De Loop van Leidsche Rijn en Lint-Wurmpie Run van start

18 januari 2019 (0 reacties)

De inschrijving van de twee succesvolle loopevenementen, De Loop van Leidsche Rijn en de Lint-Wurmpie Run, gaat op 18 januari van start. Op 26 mei 2019 zal dit familie-evenement in het Máximapark plaatsvinden, wederom in het Romeinse thema: ‘Lopen langs de Limes’. Ludiek dit jaar is dat deelnemers aan de Lint-Wurmpie Run, voor 50% mee kunnen doen als hun ouder/verzorger meedoet met een van de onderdelen van De Loop van Leidsche Rijn. 

Peuters, basisschoolkinderen, jongeren, mensen met een verstandelijke beperking, beginners, gevorderde lopers… Door de verschillende looponderdelen is er weer voor ieder wat wils. De start/finishlocatie van De Loop van Leidsche Rijn en de Lint-Wurmpie Run is bij het evenementen-terrein in het Máximapark (Leidsche Rijn). De 15 km De Loop van Leidsche Rijn zal voor de 7e keer georganiseerd worden. Voor de Lint-Wurmpie Run is dit alweer de 8e editie. Naast het hoofdonderdeel, de 15 km De Loop van Leidsche Rijn, is er ook weer voor de 5 km of 10 km te gaan. 

Voor de jeugd is er de 250m Kinderopvang ‘Wurmpie’ Run, de 1km Lint-Wurmpie Run en de 2 km Wurmpie Run. Wegens groot succes vorig jaar vindt ook weer de 3km Wurm Run XL, voor kinderen van 11 t/m 14 jaar, plaats, waarbij tijdregistratie is en prijzen te winnen zijn. Traditiegetrouw is een van de onderdelen de 1 of 2 km Abrona Loop, voor mensen met een verstandelijke beperking.

De inschrijving gaat 18 januari 2019 van start voor alle afstanden van De Loop van Leidsche Rijn en de Lint-Wurmpie Run. Er is voordelig in te schrijven t/m 31 maart 2019, via www.deloopvanleidscherijn.nl. Daar is ook alle informatie over de diverse onderdelen te vinden.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *