Ad
< terug

Inschrijving vierde KLM Urban Trail Groningen geopend

2 januari 2019 (0 reacties)

Na succesvolle edities in voorgaande jaren keert op zondag 14 april het populaire evenement, KLM Urban Trail Series, terug naar Groningen met een vernieuwd parcours. Vorig jaar was het evenement met 3.500 deelnemers uitverkocht.

De inschrijving is vandaag geopend. Ook de komende editie wordt weer bijzonder. Enkele bekende Groningse locaties, maar ook heel wat plekken die menig Groningers amper kennen zullen in het parcours worden opgenomen. De eerste spraakmakende locaties zijn nu al bekend: Universiteitsbibliotheek, MartiniPlaza en het Provinciehuis. MartiniPlaza en het Provinciehuis maken hun debuut op de parcourskaart. De komende weken worden stap voor stap meer locaties bekendgemaakt.

Nu ook parcours van 5 km
Deelnemers krijgen deze editie de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van ongeveer 5 km of 10 km. De nieuwe optie van 5 km maakt het toegankelijker voor beginnende lopers. Beide afstanden hebben dezelfde start- en finishlocatie. Deelnemers kunnen op het parcours bij de splitsing kiezen of ze voor de 5 km of de 10 km gaan.

Inschrijven
Inschrijven kan vanaf vandaag via de websitewww.klmurbantrailgroningen.nl. Voor iedereen die van een sportieve uitdaging houdt en Groningen op een andere manier wil leren kennen, is de KLM Urban Trail Groningen op zondag 14 april wederom een absolute must. Door de populariteit van het sportevenement wordt er aangeraden niet te lang te wachten met inschrijven.

KLM trotse titelsponsor van de Urban Trail Series
KLM verbindt zich de komende drie jaar als titelsponsor aan de Urban Trail Series. Dit Nederlandse hardloopconcept, waarbij men een stad op sportieve en unieke wijze ontdekt, is zeer populair. Met de KLM Urban Trail Series kunnen hardlopers nieuwe plekken ontdekken in dertien Nederlandse steden. De KLM Urban Trail Series laten je een stad op een unieke manier beleven met een verkenningsloop door nieuwe en historische gebouwen, theaters, stadions en steegjes.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *