Ad
< terug

Jip Vastenburg “Focus op het wegseizoen”

20 juli 2017 (0 reacties)

Hoewel ik op mijn social media nog wel het een en ander aan jullie heb laten weten, is het de laatste tijd op mijn website wat stil geweest. Hoog tijd dus voor een update, want ik heb de laatste tijd ook niet stil gezeten. Letterlijk niet stil gezeten, gelukkig! Ik ben namelijk weer heerlijk aan het trainen en daar ben ik ontzettend blij mee. In overleg met mijn trainster Grete Koens en inmiddels wetende hoe mijn lichaam in elkaar steekt, heb ik er dit jaar voor gekozen om het baanseizoen over te slaan en me te richten op andere doelen. Nu, een maand nadat dat bekend werd, kan ik alleen maar stellen dat die keus goed is geweest.

Ik ben weer helemaal fit en fris in het hoofd. Ik ben nu rustig aan het opbouwen voor de weg. Langzaam aan maak ik iedere week weer wat meer kilometers en vanaf september ga ik ook weer deelnemen aan wedstrijden.

Lees hier verder

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *