Ad
< terug

Jip Vastenburg richt pijlen op Olympische marathon in Tokio-2020

21 december 2018 (0 reacties)

Het jaar 2019 zal voor mij in het teken van de marathon staan aldus Jip Vastenburg. Daar heb ik en ga ik de nodige kilometers voor maken. Dat was denk ik ook wel een van de redenen dat ik zo goed was op het EK cross. Ik ga nu vier weken naar Kenia, hard trainen en dan ergens in het nieuwe jaar een marathon lopen.” Dat betekent wel dat Vastenburg kerstmis niet in Nederland met haar familie kan vieren. ,,Dat is wel jammer, maar we gaan, als alternatief, de zaterdag voor ik naar Kenia vertrek met zijn allen uit eten.”

Lees hier verder

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *