Ad
< terug

Jip Vastenburg tevreden met snelheidsprikkel vier mijl Groningen

9 oktober 2017 (0 reacties)

Jip Vastenburg werd vandaag in Groningen de snelste Nederlandse en derde overall voor haar een teken dat de vorm groeiende is.

“Dat het met de vorm wel goed zat wist ik gezien mijn trainingen de afgelopen drie weken wel maar dat ik onder de 20 minuten op de 4 mijl van Groningen zou lopen dat had ik nooit durven dromen. Over twee weken staat de halve van Valencia op het programma en een goede laatste prikkel was dan ook het doel van deze wedstrijd. Kijken hoe diep je kunt gaan. Het resultaat 3.06 per km op de 4EM wat betekent dat ik op het 5 km punt in 15.30 ben doorgekomen….. ongeveer mijn pr op de baan. Kortom hiermee kan ik zeggen dat de snelheidsprikkel wel is geslaagd. Ik ben zeer benieuwd naar de wedstrijd over twee weken, ik denk dat ik er wel klaar voor ben!”

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *