< terug

Jip Vastenburg via een goede test op weg naar marathon van Valencia

29 oktober 2019 (0 reacties)

Nog vijf weken zijn er te gaan tot de Marathon Valencia. Ik liep de Dam tot Damloop al en de halve marathon van Manchester. Afgelopen zondag kwam daar nog een wedstrijd bij; de Leeds Abbey Dash. Een tien kilometer loop en dat was eigenlijk de laatste echte wedstrijd in aanloop naar de marathon. Het was een mooi weekend, met ook nog de bruiloft van teamgenoot Jonny Mellor en zijn nieuwe vrouw Sophie.

Over de loop in Leeds ben ik heel erg tevreden. Ik merk dat ik nu echt geniet van iedere race en van alles wat de wedstrijd brengt. Dit was ook een goede wedstrijd om de benen wat op snelheid te brengen in de marathon weken. Uiteindelijk wist ik achtste te worden in een tijd van 33.19 minuten. Dat stemt tot heel veel tevredenheid. Het geeft me vertrouwen voor de komende weken.

Lees hier verder

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *