Ad
< terug

KLM Urban Trail Groningen een sfeervolle ontdekkingstocht met een uitverkochte aantal deelnemers

14 april 2019 (0 reacties)
Op zondag 14 april stonden er 3.500 deelnemers aan de start bij de KLM Urban Trail Groningen. Voor het vierde jaar op rij was het evenement vroegtijdig uitverkocht. De stad Groningen heeft zich met een mooi parcours zeker weer op de kaart gezet. Een aantal highlights van de vierde editie waren de Gasunie, het Provinciehuis, Vesta Woonforum en de Universiteitsbibliotheek. Samen met nog 17 andere locaties een groot succes.


Na het eerste startschot op de Vismarkt in het centrum van Groningen volgden maar liefst 21 locaties op de route van de KLM Urban Trail Groningen. Onder perfecte omstandigheden konden de deelnemers genieten van mooie ochtendloop. De temperaturen waren tijdens het startschot aan de koude kant, waarna de zon doorbrak en de fanatiekelingen zich konden opwarmen in de locaties. Zonder wedstrijdelement en met extra veel beleving konden de lopers een ontdekkingstocht van ongeveer 5 km of 11 km lopen. 

In bijna alle locaties konden de lopers genieten van diversiteit aan entertainment en samen met de toeschouwers maakte dit het evenement compleet. “Wat een fantastische dag! Als organisatie zijn we zeer tevreden over het verloop van de dag. Geweldig om te zien dat zoveel deelnemers enthousiast en blij over de finish komen.” aldus Elske Dijkstra, organisator van de KLM Urban Trail Groningen.

Na afloop konden de deelnemers een echte KLM Urban Trail Groningen medaille aan de collectie toevoegen. Daarna werden de deelnemers ontvangen met een welverdiend ontbijtpakket en herinneringsmedaille.
Urban Groningen
Urban Groningen

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *