Ad
< terug

Loopgroep De Zandstuve organiseert: lve van Vroomshoop & Zandstuve Boslopen

4 januari 2019 (0 reacties)

Fotocredits : Tom Olthof

VROOMSHOOP – Loopgroep De Zandstuve organiseert de komende periode twee hardloopwedstrijden van formaat. Allereerst zijn dat op zaterdag 12 januari de Zandstuve Boslopen, onderdeel van de Vechtdal Cross Competitie. En op zondag 24 februari staat De Halve van Vroomshoop op de hardloopkalender. Snelle en pittige hardlooproutes door de fraaie ommelanden van het kanaaldorp én uiteraard dwars door en langs het mooie Zandstuvebos. 

De Zandstuve Boslopen op zaterdag 12 januari worden gehouden in het Zandstuvebos. De wedstrijd is ook dit jaar onderdeel van de Vechtdal Cross Competitie, samen met de Oldemeijercross, de Aco van Elderen crosslopen en De Zwarte Dennencross. Inschrijving voor losse deelname kan in het clubhuis van Sportlust Vroomshoop op sportpark De Bosrand aan de Flierdijk. Dat kan tot 20 minuten voor het begin van de wedstrijd. De start is aan de Bosweg. Afstanden zijn de 1500 meter voor de jeugd en de 5 en 10 kilometer. Kijk voor meer informatie op loopgroep-dezandstuve.nl/zandstuve-boslopen. 

De Halve 

Tijdens De Halve op zondag 24 februari kan uiteraard de halve marathon gelopen worden, maar staan ook de 5 en 10 kilometer op het programma. Voor dames en heren zijn er per afstand in vier categorieën prijzen te verdelen: 16 tot en met 39 jaar, 40 plus, 50 plus en 60 plus. Voor de jeugd tot 16 jaar is er een run van anderhalve kilometer. Die wedstrijd kent drie categorieën: tot en met 9 jaar, 10 tot en met 12 jaar en 13 tot en met 15 jaar. 

Inschrijven 

Belangstellenden kunnen zich online inschrijven via www.inschrijven.nl. Maar inschrijven kan óók gewoon op de dag van de wedstrijd zelf, in het clubhuis van voetbalvereniging Sportlust Vroomshoop op Sportpark De Bosrand aan de Flierdijk. Dat kan tot dertig minuten voor aanvang van de wedstrijd. De start vindt plaats aan de Bosweg, een onverharde weg, die bereikbaar is via de sportvelden. Kijk voor meer informatie op loopgroep-dezandstuve.nl/halve-van-vroomshoop. 

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd