< terug

Merel de Knegt draait alvast warm

Merel de Knegt, wonend in Loon op Zand, uitkomend voor Attila, maar trainend bij het CAT-team van Ad van Hest weet duidelijk wat haar doelen zijn voor de komende maanden. „Ik wil in eerste instantie een goede tijd op de tien kilometer op de weg. Dat moet onder de 35 minuten kunnen. Dat is mijn hoofddoel. In de regio doe ik af en toe mee in de crosswedstrijden, zoals vandaag, maar ik stem mijn programma niet af op het regionale of landelijke crosscircuit. Deze wedstrijd in Drunen was voor mij de aanloop naar de cross in Tilburg volgende week, de Warandeloop. Een week later volgt de Zevenheuvelenloop (weg, red.) in Nijmegen. Nee, ik denk niet dat ik in de Warande zo voorin zal zitten dat ik me bij de selectie voor de EK kan lopen. Dat is ook niet het doel. Ik ga het komend voorjaar meedoen bij de NK 10 kilometer in Schoorl en later de NK halve marathon bij de CPC in Den Haag. Misschien later nog een 5000 meter op de baan, maar de voorkeur hebben toch de wegwedstrijden“, aldus De Knegt

7 november 2005 (0 reacties)

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.