< terug

Minke Bisschops vijfde bij het EK onder 20 jaar

16 juli 2021 (0 reacties)

Na de geweldige tijd van Minke Bisschops in de halve finale werd er met hoge verwachtingen gekeken naar de eindstrijd. De finale bewees maar weer dat de top acht snelste vrouwen onder 20 jaar héél erg snel zijn. Minke Bisschops finishte in 11.49 seconden, haar derde tijd ooit, en pakte hiermee de vijfde plaats

Bisschops had een duidelijke mening over haar optreden op de 100 meter: “Mag ik het woord klote gebruiken? Dan was die 100m klote. Na die halve finale van gisteren had ik gehoopt op een medaille. Ik voelde dat mijn benen heel moe waren. Ik was er een beetje bang voor, al was de tijd niet heel slecht. Nu moet ik van die 200 meter het beste maken en ga ik er hier nu vol voor.” N’Ketia Seedo heeft haar oude vorm nog niet helemaal te pakken en eindigde met een tijd van 11.68 seconden op de zevende plaats. 

Bisschops kreeg na deze finale welgeteld twee uur rust voordat ze weer aan de start moest verschijnen. De series van de 200 meter won ze gelukkig met gemak, zodat ze nu kan genieten van een nachtje welverdiende slaap voordat ze zaterdag weer op de baan verschijnt voor de halve finale van de 200 meter.

Lees hier verder

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *