Ad
< terug

NK trappenloop Enschede

9 september 2019 (0 reacties)

Van ver zie je hem al fier boven de stad uit torenen: de Alphatoren. Het hoogste gebouw van Oost-Nederland neemt een prominente plek in in de skyline van Enschede. Met zijn meer dan 100 meter is het een niet te missen icoon.

Op zondag 22 september 2019 is de Alphatoren het toneel van een heel bijzonder NK: de Elefant Open NK Trappenloop.Het startschot klinkt om 12:00 uur waarna 28 verdiepingen en 455 traptreden leiden tot een spectaculair hoogtepunt.

Behalve de strijd om de titel snelste traploper en -loopster van Nederland, wordt ook dit jaar weer gestreden om de titel van snelste brandweerman. Deze helden zullen het parcours met volle bepakking en perslucht afleggen. De trappenloopwedstrijden worden bij de brandweer steeds populairder. Aan de start van dit spectaculaire onderdeel staan dit jaar meer brandweerlieden uit binnen- en buitenland dan ooit tevoren.

De eerste deelnemer start om 12:00 uur aan de voet van de Alphatoren aan de Boulevard 1945 te Enschede. De recreantencategorie bijt het spits af, gevolgd door de brandweermannen om 12:30 uur. De race zal worden afgesloten door de jeugd en de toplopers. De prijsuitreiking is rond 13:15 uur, wederom aan de voet van de Alphatoren.

Meer informatie vindt u op www.trappenlooprace.nl, of neem contact op met ons op via nktrappenloop@gmail.com of 06 28242007

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *