Ad
< terug

Ontdek de eerste 2 unieke locaties tijdens de KLM Urban Trail Arnhem

26 juli 2019 (0 reacties)

Na de succesvolle edities van de KLM Urban Trail Arnhem afgelopen jaar keert het populaire evenement op zondag 24 november terug. Ook dit jaar wordt een bijzondere editie met toffe (nieuwe) locaties en een verrassend nieuw parcours. Vanaf vandaag kunnen deelnemers zich inschrijven voor de tweede KLM Urban Trail Arnhem. 

De grootste KLM Urban Trail van Nederland biedt dit jaar wederom de keuze voor een trail van 5 of 10 km. De start van het evenement ligt deze editie op de Grote Markt en de deelnemers zullen finishen in de Eusebiuskerk. De deelnemers worden meegenomen op een ontdekkingstocht langs trappen, steegjes en door gebouwen in de Arnhemse binnenstad. De eerste spraakmakende locaties zijn nu al bekend: de Koepel gevangenis en de Foodhallen.|

Koepelgevangenis
De gevangenis is afkomstig uit het jaar 1886 en is geregistreerd als rijksmonument. De koepel diende tot 2013 als penitentiaire inrichting. Hedendaags wordt de Koepel gevangenis gebruikt als Prison Experience en in 2021 opent de gevangenis de deuren voor hotelgasten.

Foodhall als Fanzone
De volgende locatie die alle deelnemers zullen aandoen is de Foodhall. Foodhall Arnhem, gelegen aan de Rijnkade te Arnhem, brengt diverse wereldkeukens samen naar één plek. Hier zorgen de enthousiaste ondernemers en culinaire talenten voor de lekkerste hapjes en drankjes. In november kan het wat kouder zijn om vrienden en bekenden aan te moedigen. Daarom hebben we de primeur om als eerste KLM Urban Trail editie een Fanzone aan te kondigen! Vrienden en familie zitten lekker warm in de Foodhall en wachten met smart tot hun favoriet door de Foodhall komt hardlopen. 
Net zoals afgelopen jaar worden de locaties en daarmee ook het parcours stap voor stap onthuld. Na afloop staat er traditiegetrouw voor iedere deelnemer een heerlijk ontbijtje klaar in de Eusebiuskerk en ontvangen de deelnemers een unieke KLM Urban Trail-medaille als blijvende herinnering. 

Inschrijven
Inschrijven kan vanaf vandaag via www.klmurbantrailarnhem.nl. Vorig jaar genoten maar liefst 1.900 lopers van een uniek parcours door bioscopen, warenhuizen, museums, winkels en andere bezienswaardigheden in de stad. Vanwege de grote verwachtte belangstelling wordt dan ook aangeraden niet lang te wachten met inschrijven.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *