Ad
< terug

Ontdek nu het nieuwe parcours van de derde KLM Urban Trail Utrecht

12 juni 2019 (0 reacties)

Zondag openen maar liefst 19 locaties hun deuren voor de deelnemers van de derde KLM Urban Trail Utrecht. Meer dan 2.500 hardlopers gaan de Utrechtse binnenstad (her)ontdekken op hun tocht van 5 of 10 km. Inschrijven is nog steeds mogelijk. 

Na de start op de Mariaplaats wacht er voor de deelnemers een gevarieerd parcours. Het HKU Utrechts Conservatorium trakteert de lopers op prachtige klassieke muziek, vervolgens doorkruisen ze Hoog Catharijne en in Tivoli Vredenburg is er een dj-act om de deelnemers aan het dansen te brengen. Even op adem komen kan in de Stadsschouwburg Utrecht waar de deelnemers kunnen genieten van een pianist.

Parcourskaart KLM UT Utrecht

De lopers kunnen kiezen voor een parcours van 5 of 10 km. Zo heeft iedereen de mogelijkheid om Utrecht en zijn unieke locaties op zijn of haar eigen manier te ontdekken. In totaal passeren de deelnemers 19 locaties als ze voor het parcours van 10 km kiezen. Als de deelnemer voor 5 km kiest, zijn er 14 locaties op de route. Na de finish kan elke deelnemer genieten van een lekker ontbijt.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *