Ad
< terug

Ook Wavin 4 Engelse Mijlen nadert deelnemerslimiet!

9 april 2019 (0 reacties)

In navolging van de Scania Zwolse Halve Marathon komt nu ook de deelnemerslimiet van de Wavin 4 Engelse Mijlen (6,4 kilometer) in zicht. Er is nog een beperkt aantal startnummers beschikbaar. Voor de twijfelaars wordt het nu dus zaak om snel een beslissing te nemen!

Op zondag 24 februari om 12.00 uur ging de inschrijving van start voor alle onderdelen van het gezelligste hardloopfestival van Nederland. De deelnemerslimiet van 4.500 hardlopers voor de negentiende Scania Zwolse Halve Marathon werd in minder dan 33 uur bereikt. Nooit eerder zat het hoofdonderdeel van het Zwolse hardloopfestijn zo snel vol. Inschrijven voor de Business Runs is eveneens niet meer mogelijk! Er is eigenlijk alleen bij de Wavin 4 Engelse Mijlen nog – beperkt – ruimte voor individuele deelnemers. Zij kunnen zich inschrijven via www.halvemarathonzwolle.nl. Aan de kortste afstand kunnen zaterdag 15 juni 2019 maximaal 5.500 hardlopers meedoen.

De groei van de Scania Zwolse Halve Marathon lijkt onstuitbaar. In totaal doen er zaterdag 15 juni 2019 zo’n 10.000 deelnemers mee aan de loop van ruim 21 kilometer en de 4 Engelse Mijlen. De populariteit van het evenement lijkt ieder jaar te groeien. Echter moet er – om de veiligheid te waarborgen – natuurlijk altijd rekening worden gehouden met een limiet.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *