Ad
< terug

Rennen op de beats uit de 70’s, 80’s, 90’s en 00’s tijdens de ‘Muziek Editie’ van de Rotterdam Night Run

9 september 2019 (0 reacties)

Zodra de zon onder is, klinkt zaterdagavond 12 oktober het startschot voor de derde editie van de Rotterdam Night Run. Met muziek uit de 70’s, 80’s, 90’s en de 00’s leggen deelnemers een parcours van 7,5 km af en rennen zij letterlijk terug in de tijd. De 4 verschillende muziekzones zorgen samen met verrassend entertainment en bijzondere lichteffecten voor een waar feestje. 

De Zevenhuizerplas is het decor van deze derde editie van de Rotterdam Night Run. Een unieke belevingsloop en de ideale mix van sport, fun en spanning. Het parcours is zo donker als de nacht en wordt slechts op enkele plaatsen verlicht. Daarom lopen alle deelnemers met een headlight. De Rotterdam Night Run wordt ook dit jaar weer afgesloten met een toffe afterparty. 

De hardloopschoenen worden tijdens de afterparty ingewisseld voor de dansschoenen. Onder het genot van een drankje kunnen deelnemers na afloop napraten over de sportieve prestatie met familie, vrienden of kennissen. Voor iedereen die van een sportieve uitdaging houdt en feestend de zaterdagavond wil afsluiten, is de Rotterdam Night Run een absolute must. Inschrijven is mogelijk via www.rotterdamnightrun.nl.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *