Ad
< terug

Rotterdam kleurt roze tijdens de festivaleditie van de Ladiesrun!

14 februari 2018 (0 reacties)

Op zondag 10 juni is het zover: de jaarlijkse Ladiesrun Rotterdam. Hét leukste loopevenement voor vrouwen, waarbij sporten én een gezellig dagje uit centraal staan. Duizenden vrouwen lopen 5 km, 7,5 km of 10 km voor Pink Ribbon.

De inschrijving van de twaalfde editie start traditiegetrouw op woensdag 14 februari; de dag van de liefde! Het wordt ongetwijfeld weer een run op de startbewijzen, elk jaar schrijft een recordaantal deelneemsters zich op deze speciale dag in voor de Ladiesrun Rotterdam. Dit jaar verwacht de organisatie in totaal 7.000 deelneemsters aan de start.

Festival edition
De Ladiesrun Rotterdam kenmerkt zich dit jaar als festivaleditie; de start en finish zijn verplaatst naar het Zuiderpark en het daar bijbehorende evenemententerrein wordt omgetoverd tot een tof festivalterrein waar je na afloop kunt genieten van diverse shopping stands, muziek en foodtrucks. Met deze nieuwe opzet krijgt de Ladiesrun Rotterdam een festival gevoel, waarbij de deelneemsters na de fysieke prestatie, samen met vriendinnen, collega’s, zus(sen) of moeder, nog lang kunnen nagenieten in het park.

Pink Ribbon
Uiteraard staat ook dit jaar het roze loopfeestje, voor het elfde jaar op rij, in het teken van het goede doel; Stichting Pink Ribbon. Dankzij de inzet van de deelneemsters wordt er elk jaar een enorm bedrag opgehaald. Iedere deelneemster kan bij inschrijving een vrijwillige donatie aan Pink Ribbon doen of ervoor kiezen om op een speciaal actieplatform hun deelname aan de run te laten sponsoren. Zo kan elke deelneemster haar steentje bijdragen aan Pink Ribbon.

Inschrijven
Inschrijven voor de Ladiesrun Rotterdam op zondag 10 juni kan vanaf vandaag via de nieuwe website www.ladiesrunrotterdam.nl

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *