Ad
< terug

Rotterdam rent voor Pink Ribbon tijdens de 13e editie van de Ladiesrun

14 februari 2019 (0 reacties)

Op zondag 16 juni is het zover: de jaarlijkse Ladiesrun Rotterdam. Hét leukste loopevenement voor vrouwen, waarbij sporten én een gezellige dag uit centraal staan. Duizenden vrouwen lopen deze dag de 5 km, 7,5 km of 10 km en halen geld op voor Pink Ribbon.

 Valentijnsdag
De inschrijving van de dertiende editie start traditiegetrouw op donderdag 14 februari; de dag van de liefde! Het wordt ongetwijfeld weer een run op de startbewijzen, elk jaar schrijft een recordaantal deelneemsters zich op deze speciale dag in voor de Ladiesrun Rotterdam. Dit jaar verwacht de organisatie in totaal 6.000 deelneemsters aan de start.  

Festival edition
Na het succes van afgelopen jaar kenmerkt de Ladiesrun Rotterdam zich ook dit jaar als festivaleditie met start en finish in het Zuiderpark. De locatie wordt omgetoverd tot een gezellig festivalterrein waar iedereen na afloop kan genieten van diverse shopping stands, muziek en foodtrucks. Kortom na de fysieke prestatie samen met vriendinnen, collega’s en familie nog lekker nagenieten in het park en er een heerlijke dag uit van maken met elkaar.  

Pink Ribbon
Uiteraard staat ook dit jaar het roze loopfeestje in het teken van het goede doel; Pink Ribbon. Dankzij de inzet van de deelneemsters wordt er elk jaar een enorm bedrag opgehaald voor borstkankeronderzoek. Iedere deelneemster kan bij inschrijving een vrijwillige donatie aan Pink Ribbon doen of ervoor kiezen om op het speciale actieplatform haar deelname aan de run te laten sponsoren. Zo kan elke deelneemster haar steentje bijdragen aan nieuwe en baanbrekende onderzoeken op het gebied van borstkanker. Dat is nog steeds hard nodig want in Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen de diagnose borstkanker. Deelnemers van de Ladiesrun Rotterdam haalde in 2018 samen meer dan 45 duizend euro op.

Inschrijven
Inschrijven voor de Ladiesrun Rotterdam op zondag 16 juni kan vanaf vandaag via www.ladiesrunrotterdam.nl

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *