Ad
< terug

Schippers, Visser en Samuel maken opwachting in Omnisport

4 februari 2019 (0 reacties)

Op 16 en 17 februari staat voor veel atleten het vizier gericht op de EK Indoor in Glasgow; de laatste mogelijkheid om aan de limiet te voldoen. Een veelzijdigheid aan topatleten komt dit jaar strijden in Omnisport.


Topveld
Bij de vrouwen 60 meter maakt de Nederlandse top haar opwachting: Dafne Schippers, Jamile Samuel, Apeldoorns trots Marije van Hunenstijn maar ook de talentvolle N’ketia Seedo beloven zaterdag spektakel. Bij de mannen zijn Chris Garia en Liemarvin Bonevacia slechts twee van de grote namen die een EK ticket hopen te bemachtigen. Zij komen uit op respectievelijk de 60 meter en de 200 en 400 meter. Op de 60 meter horden wordt een mooie strijd verwacht tussen Nadine Visser, Eefje Boons en Sharona Bakker. Ook de technische nummers zijn goed bezet met Jorinde van Klinken bij het kogelstoten en bij de mannen komt Nederlands recordhouder Menno Vloon actie.

Meerkamper Pieter Braun focust zich dit Kampioenschap op de Nederlandse titel op de 60m horden en de 60 meter. Hij heeft, evenals meerkampster Anouk Vetter, de invitatie voor de EK Indoor ontvangen. Dafne Schippers, Nadine Visser, Thijmen Kupers en Maureen Koster sleepten dit weekend al de limiet voor Glasgow binnen tijdens de Indoor Meeting in Karlsruhe, Tony van Diepen deed dit in Luxemburg. Lisanne de Witte en Julia van Velthoven hadden de EK Indoor limiet al op zak. Al deze topatleten zijn te zien dit Nederlands Kampioenschap in Apeldoorn.
Volg Nederlandse topatletiek live bij Omroep Gelderland

Met trots maken we bekend dat we het weekend van 16 en 17 februari de Nederlandse atletiektop bij jullie thuis brengen. Een unieke samenwerking met Omroep Gelderland maakt het mogelijk om beide dagen het NK atletiek van 15:45 tot 17:15 uur live uit te zenden. Spraakmakende gasten, Nederlandse Kampioenen en natuurlijk de wedstrijdbeelden maken dit tot anderhalf uur entertainment en topatletiek, mee te beleven bij jou thuis vanaf de bank. En ben je niet thuis? Kijk dan mee via de livestream van Omroep Gelderland op Facebook en YouTube. Ex topatleet Dennis Licht en meerkamper (en Gelders trots) Eelco Sintnicolaas zullen de co-commentatoren worden tijdens deze live uitzendingen.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd