Ad
< terug

Stevensloop heropent inschrijving voor CPC-lopers

11 maart 2019 (0 reacties)

NIJMEGEN – Hardlopers die niet konden deelnemen aan de NN CPC Loop in Den Haag, die gisteren vanwege extreme weersomstandigheden werd afgelast, zijn aanstaande zondag 17 maart welkom bij de Stevensloop. De Nijmeegse Stadsloop heropent de inschrijving om de CPC-lopers daarmee alsnog een kans te geven hun 5 kilometer, 10 kilometer of halve marathon te lopen.

500 extra startnummers
Er zijn 500 extra plaatsen beschikbaar voor de CPC-lopers. Voor deze deelnemers worden extra startnummers en drankjes besteld. De medailles kunnen minder dan een week voor het evenement niet meer worden nabesteld. T-shirts zijn beperkt te koop op zondag 17 maart.
Alexander Vandevelde, directeur Stichting Zevenheuvelenloop: “Wat moet dat balen zijn als je maanden voor een mooie hardloopprestatie traint en het evenement wordt afgelast. Daarom bieden wij CPC-lopers de kans om komende zondag in Nijmegen alsnog te laten zien waar ze hard voor getraind hebben. We hebben nog vier dagen om op te schalen, het creëren van 500 extra startplekken is daarbij realistisch.”
Inschrijven is mogelijk tot en met woensdag 13 maart via www.stevensloop.nl.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *