Ad
< terug

Streep door het voorjaar van Jacelyn Gruppen

27 maart 2019 (0 reacties)

Jacelyn Gruppen was uitstekend op weg in haar voorbereiding op de Enschede marathon.De atlete van Team4Mile bereidde zich voor in Kenia en kwam  in goede vorm terug.Het leverde haar een derde plaats op bij het NK cross. Helaas kan er nu door een verzwikte enkel een streep door het voorjaar. 

Gruppen deelt mee “Helaas geen NK halve in Venlo komend weekend en geen voorjaarsmarathon in Enschede voor mij. Een paar weken geleden kwam ik ongelukkig ten val tijdens een duurloop en verzwikte ik mijn enkel. Het herstel leek voorspoedig te gaan en ik was relatief snel weer aan het hardlopen. Het voelde uiteraard niet soepel en m’n goede vorm van februari leek verdwenen. De marathontrainingen kon ik uiteraard nog niet doen en gisteren tijdens een tempotraining bleek dat ik nog te veel ongelijk loop. Het gaat langzaam iedere een dag een klein beetje beter, maar het is nog niet genoeg. Blijven focussen op herstel en de training en op naar nieuwe doelen in de zomer en een najaarsmarathon”. Gruppen behoorde tot een van de kanshebsters in de Enschede marathon.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *