< terug

Susan Krumins: “Heb gelopen alsof het mijn laatste wedstrijd zou zijn”

9 december 2018 (0 reacties)

Susan Krumins was na afloop van het EK cross duidelijk.Dit is een teleurstelling ik loop hier voor de winst en bij een vierde plaats heb je helemaal niets. Ik wist dat de Noorse Grovdahl zou blijven plakken dat doet ze namelijk elk jaar en wint zo ook elk jaar het brons.Ik had besloten om alles te geven om te kunnen winnen. Het is in eigen land en ik weet niet hoe vaak ik nog een toernooi in eigen land kan lopen. Ben wel ontzettend blij met het teamgoud. Ik was rond deze tijd nog nooit zo in vorm daar ga ik nog de vruchten van plukken. Het was een prachtig seizoen en volgend jaar ga ik voor het WK.

vrouwen landengoud

EK Cross 2018 Tilburg

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *