Ad
< terug

Teuge Runs 4 Life 2019 haalt € 1905,- op voor de Bas van de Goor Foundation!

11 maart 2019 (0 reacties)

Nadat de evaluatie is geweest en de resultaten bekend zijn, kunnen wij u met trots meedelen dat er € 1905,- is opgehaald voor het goede doel met de 4e editie van dit hardloopevent in Teuge. De organisatie (Algemeen Belang Teuge, AV ’34 en Ontbijthotel De Slaapfabriek Teuge) en leerlingen van Basisschool De Zaaier hebben op donderdag 7 maart ’19 een cheque overhandigd aan Bas van de Goor, van Bas van de Goor Foundation.

Uit groep 5 mocht Tom Antheunisse, die zelf diabetes patiënt is, de cheque persoonlijk overhandigen aan Bas. Bas daarentegen verraste Tom met de uitnodiging om mee te doen als hij 10 jaar is aan het “Bas van De Goor sportkamp”. Een luid applaus klonk er door de klas en Tom was superblij.

Als je de diagnose diabetes krijgt staat je wereld even op z’n kop. Behalve als je al een hele fanatieke sporter was, ben je waarschijnlijk niet direct bezig met de vraag hoe dat werkt, sporten met diabetes.
Toch is sport en beweging voor mensen met diabetes ontzettend belangrijk. Het kan je helpen om je glucosewaarden beter onder controle te krijgen en kan er zelfs voor zorgen dat je (veel) minder medicijnen nodig hebt. Tijdens de sportkampen van de Bas van de Goor Foundation, laten zij kinderen en jongeren met diabetes het plezier van sport ervaren. Samen met leeftijdsgenoten beleven ze een onvergetelijke week.

Wij zijn als organisatie superblij met de opbrengst en ook nog eens het mooie cadeau voor Tom!

De organisatie was zeer tevreden met het bedrag wat bij elkaar is gebracht door alle wandelaars en hardlopers! Tevens gaat de dank ook uit naar alle vrijwilligers & sponsoren!

De nieuwe datum voor de alweer 5e editie van TeugeRuns4Life is al bekend namelijk: zondag 5 januari 2020! U bent (weer) van harte welkom.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd