Ad
< terug

Tweede KLM Urban Trail Amsterdam: van EYE Filmmuseum, Tolhuistuin tot Veronicaschip

17 maart 2019 (0 reacties)

Zondagochtend stond de tweede editie van de KLM Urban Trail Amsterdam, de eerste van de 13 Urban Trails, op het programma. Maar liefst 3.000 enthousiaste deelnemers genoten van een prachtig parcours in de hoofdstad dat hen onder andere door een school, een kunstgalerie, over het legendarische Veronicaschip en langs het EYE Filmmuseum leidde.

Na de start in de NDSM-Loods kregen de sportievelingen maar liefst 16 locaties in Amsterdam-Noord voorgeschoteld. Tussen half tien en elf uur begonnen de 3.000 deelnemers in vijf waves aan hun tocht, om zo in alle comfort van de bijzondere loopervaring in Amsterdam-Noord te kunnen genieten. Bij een KLM Urban Trail is er geen wedstrijdelement en dat geeft lopers alle tijd om de locaties goed te bekijken. Van die gelegenheid maakten veel deelnemers gebruik.

KLM-Urban-Trail-Amsterdam-_1_

Naast een parcours van circa 11 kilometer was er voor het eerst ook een kortere route van 7 kilometer. Daarbij werden de lopers door de organisatie op een heel nieuw parcours getrakteerd: ‘We hebben er alles aan gedaan om bijzondere locaties te presenteren en zijn daarom extra blij met nieuwe locaties zoals het Veronicaschip, horecagelegenheden als The Rolling Rock Kitchen en Dish aan de Kade, SBK Kunstuitleen & Galerie en het EYE Filmmuseum’, zegt Vincent van Heijningen, organisator van de KLM Urban Trail Amsterdam. Alle locaties werden van entertainment voorzien, wat het bezoek extra speciaal maakte. Na afloop werden de deelnemers weer getrakteerd op een heerlijk ontbijt een echte KLM Urban Trail medaille als blijvende herinnering.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *