Ad
< terug

Tweede verjaardag NN Running team gevierd met verlenging contract en nieuwe racekledij

4 april 2019 (0 reacties)

NN Running Team vlnr Joshua Cheptegei, Abdi Nageeye en Josphat Boit

Op de tweede verjaardag van het Running Team van NN hebben NN Group en Global Sports Communication aangekondigd dat zij hun partnerschap zullen verlengen tot 31 december 2022.

Het NN Running Team is het eerste professionele wegatletiekteam ter wereld en het heeft vele successen behaald in zijn korte geschiedenis: 112 overwinningen in de wereld, zes overwinningen in majormarathons, drie wereldtitels, twee Europese records en drie wereldrecords.

Atleten uit 15 landen in het NN Running Team profiteren van professionele coachingsexpertise, medische hulp en voedingsgerelateerde en andere ondersteunende faciliteiten

Jos Hermens, directeur van Global Sports Communications, is blij met de contractverlenging van NN Group, die volgens hem een ​​krachtige bevestiging is van de impact van het project.

‘Mijn oude droom was om het eerste professionele hardloopteam te starten De vooruitgang die NN Running Team de afgelopen twee jaar heeft geboekt, heeft zelfs mijn stoutste verwachtingen overtroffen’, legt Jos Hermens uit.

‘Het team verandert het atletieklandschap wereldwijd en de positieve reactie die we hebben ontvangen van atleten, fans, raceorganisatoren en beheerders was overweldigend. NN Group heeft bewezen een zeer gewaardeerde partner te zijn en door hun ondersteuning te bieden tot 2022 zal het NN Running Team kunnen blijven bouwen op een solide basis. ‘

Remco Barbier, hoofd van Branding NN Group: ‘De sterke band tussen de merken en de NN Running Team-atleten zorgt voor uitstekende hardloopprestaties en waardevolle publiciteit. We moedigen andere commerciële hardloopteams aan om deel te nemen aan wedstrijden, in onze gezamenlijke inspanning om het aanzien van de sport te veranderen. ‘

Om het tweede jaar van het Running Team van NN te vieren, hebben NN Group en Global Sports Communication een jaarboek gepubliceerd waarin ze terugkijken op hun vele prestaties in de afgelopen 12 maanden, uitgelicht door het verbluffende wereldrecord (2:01:39) van Eliud Kipchoge in Berlijn.

Ook aanwezig op het tweejarig jubileum waren World Cross Country-kampioen Joshua Cheptegei, de Nederlandse marathonrecordhouder Abdi Nageeye en Josphat Boit, een pacer voor Eliud Kipchoge tijdens zijn wereldrecordmarathon in september vorig jaar in Berlijn. De nieuwe Nike NN Running Team-set, die eerst op 7 april als eerste wordt gedragen op de NN Marathon Rotterdam, werd ook onthuld.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *