< terug

Voor-inschrijving Breda Singelloop 2022 geopend.

2 mei 2022 (0 reacties)

Breda, 30 april 2022. De inschrijving van de Bredase Singelloop is op 1 mei 2022 officieel geopend. Op 2 oktober 2022 vindt, na tweemaal uitstel door corona, eindelijk de 35e lustrum editie plaats.

Overzicht van alle afstanden:

· 5 km. Walking & Wheeling
· 5 km prestatieloop
· 10 kilometer prestatieloop
· Halve Marathon Prestatieloop
· Breda Halve Marathon Wedstrijdloop
· Familieloop
· Businessrun

Nieuw onderdeel van dit jaar is de 5 km Walking & Wheeling. Dit onderdeel is gericht op (sportieve) wandelaars, Nordic Walkers, rolstoelers, wheelers en racerunners. Het parkoers loopt voor een deel over het Singelloopparkoers. Daarnaast is voor de Walking & Wheeling deelnemers gedeeltelijk ook een route door het Valkenberg park uitgezet. Het onderdeel eindigt natuurlijk ook op de Grote Markt.
De Familieloop is ook vernieuwd. Dit jaar kan er gekozen worden uit twee startvakken. In vak rood loop je 800 meter. Starters in vak blauw lopen twee rondjes van 2200 meter of drie rondjes van in totaal 3600 meter.

Run2Day, AV Sprint en de Singelloop hebben de handen ineengeslagen en bieden deelnemers vier gratis trainingen aan. Met een trainingsschema op weg naar jouw gekozen afstand, zijn deelnemers optimaal voorbereid op de 35e editie.

Voor-inschrijven start zondag 1 mei 2022 tot en met zondag 18 september 2022. Het voordeel van een voor-inschrijving is dat het startnummer wordt thuis gestuurd en je kunt kiezen in welk vak je het liefst start. Na-inschrijvingen brengen iets meer kosten met zich mee en bovendien staat jouw naam niet op het startnummer.

Inschrijven kan via deze link: https://bredasesingelloop.nl/afstanden/

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *